Thursday, April 26, 2012

KOHTUMINE AVO KULLIGA

Kirjutama pani mind eilse seminari raames kohtumine kirjanik Avo Kulliga. Tema esinemine oli niivõrd ladus, et pani kindlasti kõik kuulama ja kaasa mõtlema. Alustuseks selgitas ta kohe, et ta ei ole kirjanik, vaid ärimees. Ka ei kavatse ta kirjanikuks hakata, vaid kirjutab vabal ajal ja oma lõbuks. Samuti on tema eesmärk kirjutada väga lihtsas eesti keeles, et igal külamemmekesel oleks mõnus lugeda. 

Avaldas ta ka oma arvamust nn väärtkirjanduse teemal ja kes siis ikkagi ütleb, milline teos on auhindu väärt ja kohustuslikud raamatukogudel tellida. Tema seisukoht oli, et niipalju kui on inimesi, on ka eri arvamusi. Puhtast uudishimust oli temagi kätte võtnud ühe Cartlandi armastusromaani ja läbi lugenud ja kokkuvõtteks ta ütles, et talle raamat meeldis, mis siis et tituleeritud sopakirjanduseks. 

Igal juhul, kes tema eelmisi kahte raamatut "Haiglat" ja "Kaubamaja" lugenud, võivad rõõmustada, sest juba sügisel ilmuvat tal uus raamat "Vabrik." Sellelegi järgnevat veel romaan "Linn." 

Avo Kulli ütlus põneviku headuse kohta: kukuta raamat varba peale ja hinda valu järgi.

Igal juhul on Avo Kull äärmiselt sümpaatne inimene ja väga hea esineja. Loe tema kirjapandud mõtteid blogist aadressil http://avokull.blogspot.com/


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.